Smygstartar

Så är det sista dagen i augusti, och från och med idag så smygstartar vi vardagslivet eftersom Hampus ska börja jobba 50%. Det känns faktiskt helt okej, Leia och Mattis är faktiskt riktigt snälla små barn och för det mesta så kommer Hampus att jobba på förmiddagarna fram till lunch och trollen sover oftast fram till elva snåret. Så då har jag en matning, eller max två matningar själv.
 
Det är faktiskt matningarna som är det mest påfrestande med att vara ensam. För trots att Leia och Mattis är tre månader, så är de bara en månad i korrigerad ålder, och behöver stöd och hjälp vid matningar. Men jag är så glad att vi har lärt dem att ta flaska. Då ammar jag den ena, och den andra ligger på en kudde bredvid mig och får flaskan. Däremot om jag är ute så hoppas jag bara att de vaknar med lite mellanrum, vilket de oftast gör, för då hinner jag mata båda i lugn och ro även om det tar lite längre tid.
 
Men vi kommer att sakna vår superpappa här hemma på dagarna!
 

Härliga söndag

Vi är tillbaka hemma efter en mysig helg hos Leia och Mattis mormor och morfar. Dock så glömde vi kvar hela påsen med nappflaskor och ersättning, så Hampus är och akutköper mat. Sånt som händer och förhoppningsvis vaknar de inte innan han är tillbaka, åtminstone inte båda två. Bjuder på en bild på morfar och Leia när de löser sudoku tillsammans! 

Kräftskiva

 I är på årlig kräftskiva hos mina föräldrar! Lekar, god mat och härlig sol gör dagen helt perfekt.