Snuttegullisar


Igår gick det så bra på BVC, de växer som de ska. Leia väger nu 3090g och Mattis 3400g. Ny vägning på måndag! 

Förutom att siffrorna på vågen går upp så märks det även på annat. Mattis har fått nya mössor eftersom de första nu är för små. Och sen behöver både Mattis och Leia kliva upp en storlek på blöjor. Underbart! 
#1 / / Anonym:

Så härligt att se! 😊 Tycker det är så svårt med storlekar, alla säger köp inte för smått. Men våra tvillingar kommer med snitt i gravvecka 34. Vad ska man ha för storlek på kläder och hur mycket behöver man? Anna

Svar: Grattis till tvillingarna! Ja jag håller helt med! Vi fick höra exakt samma. Vi resonerade så att stl 50 var lagom att köpa. 44 köper vi om det behövs, och det gjorde det ju såklart. Och 44 sitter fortfarande bra på båda, till och med lite stort på leia som ändå väger 3,1 kg. Jag tror att i vecka 34 så är de fortfarande väldigt små så nog kommer stl 44 passa i någon månad. Rekommenderar Åhléns och polarn och pyrets stl 44 kläder, de är super!!! Lycka till med förlossningen, du har något riktigt häftigt framför dig!
Jennie-Lie

#2 / / Sanna:

Kul att det går så bra för dem! :)

och till Anonym: Mina killar kom i v.35+5 och de hade 44 ett bra tag så jag skulle nog rekommendera några bodysar i 44 iaf, vi valde att inte köpa så mycket i de små storlekarna utan tvättade oftare istället :)

Svar: Ja nu släpper det känns det som 😘💕 håller med i stl frågan!
Jennie-Lie

#3 / / m a r i a:

Hej vad de växer, härligt! :)

Svar: Ja herregud va stor de börjar bli 😄😘
Jennie-Lie