Kräkparty

Igår var jag med min pappa på en snabb shoppingrunda. Vi sprang in på KappAhl för att kolla om de hade några pyjamaser i storlek 44, det fanns! Plus att de just nu har ta tre och betala för två på alla nattkläder. Morfar köpte några otroligt fina små filtar som de kan ha i sommar.
Därför tänkte vi idag ta kort på trollen i deras nya fina kläder och med filtarna. Hampus gör iordning Leia, vi tar som tur ett snabbt kort på bara henne för att skicka till hennes morfar. Sen ska vi lägga dit Mattis. Pyjamasen åker på, sista knappen stängs och då kommer en spya stor nog att dränka både han själv, Leia och deras filt i mjölkrester. Så det var bara att ta av dem pyjamasarna och slänga dem i tvätten igen, nu får de vara i sina blöjor resten av kvällen. Vi gör ett nytt försök en annan dag så ni får se de fina kläderna och filtarna.
Det snabba kortet vi han ta på Leia i nya pyjamasen, och i bakgrunden ser ni en skymt av filten. 

Sömn!


Börjar den här dagen med en selfie på en riktigt utvilad mamma. Nattsköterskorna tyckte att det var dags för oss att sova ordentligt en natt, efter helgens alla oroligheter, och beordrade oss att låta trollen sova ute i salen i natt. Så de fick de göra, och oj som vi har sovit. Hade ställt klockan på 3.00 för att pumpa. Den stängde jag snabbt av och vaknade inte förrän vid 5.00, då ville båda trollen amma. Var vaken till 6.00 sen har jag sovit till nu. Så längesen jag fick mer än 2 timmar sammanhängande sömn, nu känner jag igen mig själv. Och nu kom Hampus in med frukost här, lyxiga morgon!

Han är tillbaka

Nu kan vi våga pusta ut här, Mattis har fått kommit tillbaka in på rummet. Leia saknade han nog inatt för hon kom inte riktigt till ro när hon fick ligga själv i den stora sängen. Men nu ligger de och gosar igen.

Det har varit riktigt tuffa dygn, att se Mattis tillbaka i masken och vara alldeles svullen, förbereda sig på att eventuellt söva ner honom helt för att lägga han i respirator och se han vara så dålig. Och bara kunna stå på sidan och titta på och hoppas på det bästa.
En svullen Mattis i pappas famn.

Vi är så tacksamma att allt gick bra, personalen är grym och tackvare att de ordnade med antibiotikan så snabbt så slapp han respiratorn och har återhämtat sig superfort.
Vår lilla rumpnisse i hans lilla säng han lånade i helgen.

Idag går vi in i vecka 36 (35+0) och nu hoppas vi att alla hemskheter är borta så vi kan få börja träna ordentligt med amning, andning och att hålla värmen för att en dag kunna få komma hem!