Hjärtan i magen

Den här dagen har bara försvunnit. Vi började förmiddagen med ett besök hos barnmorskan, lyssnade på båda trollens hjärtan samtidigt då Lotta hade hjälp av en student idag. Så häftigt att höra två hjärtan samtidigt, känns lite som jag har två ailiens i mig när man bara hör massa ljud, kan ni hålla med om det?! Varannan vecka ska vi lyssna på deras små hjärtan, kommer längta lika mycket varje gång.

Efter barnmorskan så blev det raka vägen till jobbet för att hinna med möten, fakturering och annat som ska göras i slutet av månaden. Och nu har jag precis mött upp Hampus och Chip som varit ute på promenad! 

77 mil norrut

Nu är allt bestämt, vi kommer snart att ta vårt flyttlass hem till Östersund igen. Totalt 5 år har vi varit borta, 4 år i Stockholm och ett år i Göteborg. Senaste året så har vi känt mer och mer att vi vill hem till naturen, fritiden och familjen i Östersund. När vi sen fick veta att vi skulle få två till familjemedlemar så blev det ännu mer självklart.

Jag jobbar på så länge jag orkar och så flyttar vi upp när jag blir sjukskriven. Det känns helt galet att vi ska hem nu, för mig är det nog den läskigaste flytten vi gjort. Tänk om det inte alls är som vi kommer ihåg det, eller tvärtom att det är alldeles för likt det var förut? Men jag längtar så fruktansvärt mycket efter att ha familjen och många av mina fina kompisar nära igen.

Det är också därför vi inte påbörjat några större projekt i lägenheten inför trollens ankomst, utan det gör vi i Östersund. Vi har fått tag i en lägenhet mitt i stan som vi kommer att stortrivas i, vi själva har inte varit i den utan vi har haft hjälp av Johanna (Hampus syster) att ta bilder mm. Det ska bli så otroligt härligt att komma upp, landa och börja boa in sig ordentligt.
Från en riktigt härlig vinterdag i julas.

Vet att vi förmodligen inte är de enda som flyttar hem när det väntar tillökning i familjen, hur har det känts för er andra? Har ni velat flytta hem innan ni blev med barn, eller var det bara för deras skull?
 

Njutning

Min massage är klar, kroppen är så glad just nu. Bad massösen ta extra kring mina axlar och skulderblad då jag har haft ont i dem senaste tiden. Gjorde fruktansvärt ont i början, men på slutet var jag som gelé. Nu njuter jag av en fika och en bra bok medan Hampus får sin massage!