Min första morsdag

Tänk att jag ligger här på sjukhuset och kan säga att jag är mamma till två små troll! Självklart är det jobbigt att inte få ha dem hos oss hela tiden, men vi njuter så mycket vi bara kan iallafall!
 
Igår fick Hampus springa iväg på stan en sväng för att fylla på vårt förråd av saker. Tofflor, linnen, amnings bh-ar, strumpor och trosor fick han med sig till mig. Allt detta var saker som stod på min att köpa lista jag började på i onsdags kväll, 5 timmar innan vattnet gick. Hampus var borta bara två timmar men jag saknade han så mycket. Fick massa uppdateringar på bilder hur shoppingen gick iallafall. 
00,30 igår sa vi godnatt tills våra Troll och gick till rummet. Dukade upp lite gott mys på rummet med choklad, godis och chips. Hampus fick tillochmed en öl som Tomas kommit förbi med. Och rätt som det är så tar Hampus fram ett fint paket och säger "-Grattis på morsdag världens bästa mamma." Tårarna rann, och jag hade inte slängt en tanke på att det är morsdag. Men Hampus tillsammans med sin syster hade tänkt dom! Jag är så otroligt lycklig med min kärlek, tänk att just han ville bli pappa till mina barn. 

Tack igen älskling och syster! 

Sommar och sol

Eller åtminstone för Trollen! Idag är det solning för båda två som gäller. De har fått ökat matmängden lite mer och än så länge har det gått bra. Vi håller tummarna för att det får fortsätta.
Skruttan: Är stark och blir mest irriterad på c-pap masken, förhoppningsvis så kanske hon slipper den snart. Hon får lite extra "kaffedoser" som de kallar de för, då hon ibland (korta stunder) glömmer bort att andas.

Lillen: Har verkligen vaknat på rätt sida idag, mycket spralligare och starkare än tidigare. Han har fortfarande tungt att andas och lite svårt att bajsa. Men kissa bestämde han sig för att han kunde göra själv och drog ur sin kateter och har kissat massa. 


Mitt livs bästa fredagsmys

Tack för alla grattis önskningar, ni är så fina alla! 
 
Lillen och Skruttan var tillräckligt bra för att få komma ut och ligga mot mitt och Hampus bröst igår. Från 20-23 satt vi i varsin fotölj mitt emot varandra i salen och bara njöt av varandra och våra otroligt fina barn. Kroppen blev så lugn när vi fick ha dom så nära så vi satt och slumrade alla fyra. Det absolut mest magiska fredagsmyset någonsin! Att behöva lägga tillbaka dom i kuvösen och gå och lägga sig i ett litet kalt rum var inte alls lika roligt. Vi vill bara ha dem hos oss hela tiden!
Vi tar en dag i taget nu och får se hur länge vi måste stanna. Nu ska vi få i oss lite frukost så vi hinner till läkarnas rond.