Det snarkas så gott

Hela familjen ligger i vår säng och sover, utom jag. Här passar jag på att stöka undan efter middagen, röja upp saker från dagen och hänga en tvättmaskin. Det har aldrig varit så rofullt och lyxigt att hänga tvätt som det är idag, egentid i vardagen är väldigt mycket mer sällsynt just nu.
 
Dagen har knallat iväg fort, förmiddagen var lugn och sedan åkte vi iväg till min lillebror dit även min mamma kom sen. Plockade ihop lite där och sen fikade innan vi hade bokat värdering av lägenheten. Vi kära vänner är ju nämligen i hustittar snurran.
 
Nu ska jag krypa ner bredvid den här lilla charmören!
 

Ett halvår av kärlek

Sex månader har aldrig gått så fort. Ni kom till världen alldeles för tidigt, mina älskade troll. Och den natten så startade ni en berg-och-dalbana som jag inte tror kommer att stanna förrän dagen jag inte längre finns. Förväntan, oro, hopp, sorg, glädje, förtvivlan, stolthet och förjäkla massa kärlek är bara några av alla känslor jag har fått uppleva med er. Fortfarande kan jag inte helt förstå vad vi har gått igenom tillsammans, mycket av de första dagarna med er är som en dimma. Men för varje dag som gått så har det klarnat mer och mer, och nu är ni det mest självklara i mitt liv.
 
Tack Leia och Mattis för att jag får vara er mamma! Jag kommer alltid att älskar er, mina två hjärtan!

Skruttfisar

Alltså tack alla ni som kommit med peppande kommentarer och tips angående Leia och hennes famnsovning. Jag ska pröva allt, och som många av er skrev så får man försöka hålla ut och njuta av den här famntiden som snabbt kommer vara över.
 
Igår var vi på neo-mottagning på sjukhuset. De är alltså 4 månader korrigerad ålder (påriktigt är de sex månader på lördag!!). Båda två blev godkända med marginaler och det var inga konstigheter alls. Så skönt att höra, det är lite som när man skulle på ultraljuden när jag var gravid. Man kände att det bökade på, men var ändå livrädd att de skulle vara något. Nu ser man att de är goa och glada, men tänk om läkarna skulle se något annat?
 
Hur som helst så fick vi även en vikt och längd på trollen.
Mattis: 7900g och 67cm lång
Leia: 5900g och 61cm lång