Trevlig helg!


Ville bara kika in och önska er en supertrevlig början på helgen! Vi ska ner till faster och farbror Tomas på middag och mys.

Vad tycker ni förresten om mitt nya hår? Passade på förra veckan medan trollen tog sin vardagliga långa tupplur! Äntligen något nytt med håret iallafall!

Tandgnälliga troll

Igår på eftermiddagen så var de sånna gnälliga troll hemma. Mös med Leia då var Mattis ledsen, mös med Mattis då var Leia ledsen. Det är sånna här dagar man önskar att vi hade fler föräldradagar så att även Hampus kunde vara hemma. Men det finns en lösning till, upp med båda i sjal och sele.
igår fick jag för första gången till ett bra ryggknyt med sjalen, så där fick Mattis sitta. Och sen på med selen och ner med Leia, vips nöjda troll! Men de känns att de växer, över 15kg bebis på axlarna blir tungt efter ett tag. Men vi gick runt och grejade, hängde tvätt, plockade undan saker som inte låg på golvet och lagade lunch till mamman. De somnade gott efter ett tag och sov 20 minuter innan de också ville ha lunch!


Hos farmor

Ikväll är vi hos farmor och myser. Vi fick god paj serverad till middag och trollen fick varsitt par söta mockasiner som de sitter och leker med nu. När vi är borta så vill de inte sova lika tidigt som när vi är hemma. Men de är nöjda, glada och jollrar på.
I Mattis hand ser ni de fina skorna!