Den jobbigaste kvällen

Hade vi igår! På 14 månadersdagen så blev det rekord.

Vi skulle grilla en bit älg som vi fick av svärmor. Jag började lägga barnen vid 19 som vanligt, vid 20 fick de en flaska ersättning och då somnade L. M höll ut en timme till, så vid 21 skulle vi äntligen sätta oss att äta. Precis när första tuggan ska tas så vaknar L igen, Hampus går upp hon somnar om, Hampus kommer ner och Leia vaknar igen.

Och sen så vaknar även M och är superledsen. Så tillslut vid 22 så får Hampus lägga sig med barnen i vår säng medan jag får äta, tillslut så somnar de och jag byter av Hampus så han fick äta. Kaos!!

På dagen var det nöjda barn med finaste Carro!

Sen när det blir dags att slå igen ögonen och sova, ja då vaknar M igen. Superledsen! Han bara gråter, och inget hjälper. Det påminde lite om när han hade öroninflammation, men han visade inga tecken på att det var öronen som gjorde ont. Men tillslut så bestämde vi oss för att ge han en alvedon, sen kikade vi på stadens hjältar och någon minut senare så sov han.

Vi listade ut att L inte bajsat under dagen vilket betyder att hon är hård i magen. Vi kunde även känna att det bubblades och hade sig. Så efter att hon la en rejäl fis så somnade hon gott.
M däremot var ett mysterium tills imorse. Då ser vi att en av de inre tänderna på hans högersida börjat spricka igenom. Så det är ju såklart den som spökade.

Såhär tycker M om tandsprickning!
Sen får man glass och blir lite gladare!

Alvedonen verkade hjälpa eftersom han sov hela natten, sen har det blivit mycket smoothies och vi prövade med lite glass men det var inte så poppis. Vad har ni för knep vi kan ta till?!

Publicerat i Allmänt
#1 / / Sofia:

Stryk flytande alvedon på tandköttet där tanden är på g :)

Svar: Tack! Flytande alvedon ska inhandlas!
Jennie-Lie

#2 / / Sofia:

Lycka till!

Svar: Tack <3
Jennie-Lie