Jag <3 er

Jag blir så överväldigande glad för allt ni skriver till mig! Alla era kommentarer, mail eller meddelanden på andra sociala medier. Tack för att ni hänger här med mig och peppar mig i vardagen!

Ni som nyligen hittat hit är så välkomna och jag går i gång på att svara på era frågor och funderingar eller tankar.

Leos lekland

Igår packade jag och Jesper in oss i bilen med Leia och Mattis. Vi hade bestämt lekdate på Leos lekland i Eskilstuna.

Dels så var Sandra från min mammagrupp i närheten så vi ville såklart hänga. Och sen mötte jag även upp Emmelie med hennes tvillingar Allie och Louie. Vi har haft massa kontakt på Facebook och instagram, så när hon skrev att de bodde i närheten så blev jag så glad. Är det inte häftigt att man kan hitta nya vänner via Facebook och instagram!? Helt underbart!!

Så det blev mycket bus och lek, sen var det matdags och trollen smällde i sig en hel tallrik med pannkakor! Inte en bit var på golvet!

Alla barn i ett bollhav!

Efter några timmars lek så åkte vi in till stan, la ner barnen i vagnen och två sekunder senare så sov de. De fortsatte sova i två timmar, så vi han kolla massa butiker och fika!

Sen var det dags att fara hem, trollen var glada och morbror agerade lekledare i baksätet. När vi kom hem till min mormor sen så hade de förberett poolen åt barnen så då blev det massa bad!

Fångad

Blev taggad i en bild på Facebook som BRA flyg la upp. När vi flög till Stockholm dagen innan midsommar så bjöd de på jordgubbar, fantastiskt trevligt! Och gissa två små som blev glada?!

Var första gången jag flög med det bolaget. Planet var ett ganska litet propeller plan, men det gick bra. Väldigt basic stolar och saker, men det funkar ju när det bara är en timme! Sen var alla vi stötte på längs vägen väldigt hjälpsamma och trevliga. Kollade till flera gånger så att allt gick bra med barnen, sånt uppskattar jag mycket!