Framåt

Nu när tvillingarna börjar kunna ta sig fram bra själv är det så himla härligt tycker jag, såklart kan jag sakna den mysiga tiden med två lugna bebisar, men mycket blir enklare nu.

Exempelvis skulle jag åka och handla själv och slänga skräp. Förut så tog jag ett troll i sele och en i famnen och Bar ut de till bilen. Sen fick jag kuta in snabbt som attan och hämta eventuella saker som skulle med (packat såklart) och sen snabbt ut till bilen där det oftast satt två lite ledsna barn.

Nu tog jag på dem kläder, satte ut dem på gräsmattan där de sprang och kröp runt, medan jag i lugn och ro packade bilen. Och sen kom de själva knallandes till bilen i lagom tid för att vi skylla packa in oss och åka,

Många har sagt att det bara kommer bli jobbigare och jobbigare med tvillingar när de börjar gå, men jag känner bara att det är skönt nu när de kan börja ta sig fram dit de vill själva. Och samtidigt ha varandra nära, även om de ibland blir lite väl busigt och bråkigt! Vad tycker ni? Blir det jobbigare när de lär sig gå?

Publicerat i Allmänt
#1 / / Jennie:

Å så mysigt det ser ut! Och härliga kläder de har! Jag gillar hösten, fast det får gärna låta bli att ösregna :)

Svar: Det var verkligen hur mysigt som helst, så länge solen skiner så går det hur bra som helst! <3
Jennie-Lie

#2 / / Elise:

Men så oerhört söta bilder! :)

Svar: Tack <3
Jennie-Lie

#3 / / m a r i a:

Sötnosarna! Jag tycker det är lite både ock... Visst, man får kuta efter en del när någon i full fart är på väg åt fel håll, men samtidigt - idag gick pojken uppför alla trapporna själv, krypvariant eller hålla handen. Och vi bor 3 trappor upp utan hiss, så visst, komma upp och ner för trapporna själv får han gärna lära sig ;-)

Svar: Åh så duktig han är :D <3
Jennie-Lie