Borta bra

Men hemma bäst. Världens klyschigaste mening, men så sann! Sista flyget igår till Östersund gick så bra, båda barnen somnade innan vi var i luften och vaknade inte förrän vi väckte dom när planet parkerat vid gaten.

Idag packar vi upp hemma, tvättar och laddar inför en kväll traditionsenlig Valborgkväll. 

Vad vi gör på Valborg kan du läsa om här!

Är ni fler som ska till samma majbrasa som oss? I lugnvik? Isåfall ses vi!!!

Hemresan

Här ligger jag i hotellsängen på Arlanda med två snarkandes barn (10:35). 


Hemresan igår gick över förväntan, bussresan började 21:10, och fram tills dess hade de hållt sig vakna. Efter ca 30 minuter så slocknade båda och sov i ungefär 30 minuter tills vi var framme.

Trött L med pappa på bussen!

När vi väl kom till flyget så var det dags att slänga på sig barnen i selarna. Vi bestämde att jag skulle ta båda barnen så att Hampus kunde sköta allt med vagn och handbagage. De väger nu ca 26kg tillsammans, så när vi klev på planet 1 timme och 20 minuter senare sä var min kropp rätt mör. Hela den här tiden höll de sig vakna. 

23.55 lyfte planet. Den här gången fick vi åka ett riktigt stort plan, som dessutom inte alls var fullt. Så vi fick en helt egen rad och barnen kunde sitta själva. Jag hade beställt mat till oss alla, och det funkade toppen när barnen kunde sitta själv. Och ganska tur också eftersom de hållt sig vakna så länge efter middagen så var de faktiskt hungrig.

Pannkakor med sylt till barnen.

Sen höll L sig vaken till 01:10 ungefär hon somnade i min famn halvt skrikandes av övertrötthet. Och Mattis till 01:30 då han äntligen fick lite ro (var glad hela tiden) att krypa upp bredvid mig.

Haha bjuder på den här bilden, kolla på barnen istället för mamman. Så somnade vi.
Sen la vi ner båda på varsin sida om mig. Ser ni Leias gulliga små tår som sticker fram?

03:10 landade vi och 04:10 låg vi i hotellsängen. Mattis sov hela vägen dit, leia var vaken. Så vi tig ett beslut om att de var viktigare att låta dem sova lite till än att äta frukost idag. Vi får väl se om vi får ångra det ikväll.


Jag tänkte jag skulle skriva ett lite mer praktiskt inlägg om att resa med barnen. Mina tankar nu när det är genomfört och ni var ju några som snart skulle ut och resa, så är det något speciellt ni funderar på så fråga!! Alltid roligt att kunna hjälpas åt!

Uppladdning

21.10 går bussen, 23:55 går flyget mot Sverige och 03:30 landar vi på Arlanda och checkar in på hotell över natten. 


Så vi har en lång kväll framför oss, och som uppladdning så bjuder Hampus mig på en timmes massage.

Ska bli underbart! Han är så otroligt fin min man! 


Även Hampus har haft lite Ensamtid under dagen för att ladda, man får hjälpas åt för att orka med. Vi hoppas såklart på en lugn flygning och resa. Men med två små så ver man aldrig och batterierna behöver vara på topp!