Mästerbagaren

Jag är inte så jätteförtjust i semlor, men en gång per år så slinker en ner. Då är det extra lyxigt att ha den hembakad av mannen, han gör dessutom de godaste semlorna.

Så jäkla duktig, om allt skiter sig så kan Hampus alltid börja jobba som bagare.

Men nu ska jag faktiskt få åka och äts några andra semlor, barnen har bakat semlor på förskolan så då måste jag såklart offra mig och smala en till. Så mysigt!

Morgon

Vi har en riktigt fin dag att se framemot, besök av fina vänner både för barnen och oss. Och en dag hemma, alltid lite skönt när det är grått och tråkigt ute.

Först, frukost!

Här varierar vi frukosten mellan havregrynsgröt, mannagrynsgröt och turkisk yoghurt. Idag blev det yoghurt. Och oftast så har Hampus bakat gott bröd till oss, men i helgen har det inte hunnits med. Så idag blev det vetekakor (mamman klagar inte ska ni veta)

En helt vanlig konversation

Endel saker kanske man inte borde ta via sms.

Det första är alltså världens sötaste film på Leia och Mattis när de var kanske ett halvår, vi sitter och myser i soffan och läser en bok och de börjar tokskratta åt ett bi.

Ja då är det klart man blir lite sugen på småttingar igen (dock inte nu), men jag vet inte hur jag ska tolka Hampus skratt på slutet. Kan höra paniken i det (han är inte lika intresserad av fler barn, eller snarare fler sömnlösa nätter).

Hur många barn har ni som kikar in här?! Finns det någon som har fler än det "normala"? Många jag känner har två eller tre. Får man nog sen? Jag har alltid sett mig som två barns mamma men nu fick jag ju två på en gång, inte helt enligt planen.