Gravid vecka för vecka

Nu tvingar jag mig ut ur min comfort zone (jag tar med mig Hampus i fallet), vi har nämligen signat på med Youtubekanalen gravid vecka för vecka. Så en gång i veckan kommer vi uppdatera er med det senaste i graviditeten, ni kommer få följa med i vår kaosiga vardag och jag hoppas ni ska tycka att det blir skoj!

Kika på vårt första avsnitt här

Livrädda och väldigt flummiga var vi när vi tidigt i månadsmorgon spelade in vårt första avsnitt. Och i helgen ska vi spela in nästa. Så är det något ni vill vi tar upp, eller visar så bara att hojta till!!


Livet

Först av allt, tack underbara ni för alla grattis!! Ni är så fina. Så roligt att en hel del av er haft era aningar, det är svårt att hålla uppe någon fasad här på bloggen när man helt enkelt inte mår bra. Så skönt att ni vet om det nu, och jag lovar att jag ska ta tag i att berätta allt om graviditeten hittills.

Vi fortsätter med vab här hemma, småförkylda och febriga men väldigt pigga barn. Och det är ju ändå skönt när solen ligger på och man kan vara ute och njuta.

Vid lunch kommer Hampus och byter av mig så jag kan jobba undan lite. Förmiddagarna har mår jag minst illa, så då orkar jag hålla igång med barnen. Eftermiddagarna och speciellt kvällarna är fortfarande kämpiga! 

Vi har haft en hemlis

Oväntat, överraskande och alldeles underbart att vi faktiskt ska få en större familj. Och att trollen ska bli storasyskon i januari. 


Det här är anledningen till att bloggen inte alla uppdaterats lika bra senaste tiden, men nu hoppas jag ni vill följa oss på vår nya resa!!