Startsidan på youtube

Det syns vilka som mest kollar på youtube hemma ;)
 
 
Haha hur ser er startsida ut på youtube? Har ni några tips på andra filmklipp barnen kan gilla, vi har sett dessa allt för många gånger......
 

Magiska dag

Vilken fantastisk födelsedag trollen fick igår. Vi lyckades få helt ok väder, det pendlade från sommarvärme till nästan regn under hela tiden så man fick ta på och av kläder ofta, men ute var vi. Helt fantastiskt, barnen lekte på med alla gäster. Gungade, åkte rutschkana, klappade på alla hundar som var med och fick i sig lite frukt och glass mellan varven.
Förberedelserna med att hänga ut ballonger var underhållande för Leia och Mattis.
 
Vi valde att inte servera några kakor och tårtor igår, Leia har nämligen de två senaste kalasen vi varit på ätit så mycket att hon kräks. Därför valde vi barnens favoriter just nu, korv och glass. En bra korvbuffé med grillade korvar, massa olika tillbehör och sallad. Och till efterrätt alla deras favoritfrukter, jordgubbar, vindruvor, banan och glass till det. Så himla gott och det fanns något för alla att äta.
 
Världens bästa små tvååringar med några av presenterna som de fick.
 
Sen blev de som vanligt så bortskämda med presenter, leksaker, duplo, kläder, en gunghäst, ett bort, pussel ja så mycket roliga saker. Så igår kväll när vi skulle gå och lägga oss så fick vi lyfta barnen från vardagsrummet med alla leksaker.
 
Lugna ligan.
 
Efter kalaset så blev det en lugn kväll, av oss fick barnen dela lite leksaker och pyssel, men sen köpte vi faktsikt en apple tv. Vi har tidigare kopplat in datorn i tvn, men nu är barnen där och pillar så det som de kollar på pausas eller stängs av och de blir irriterade. Nu finns det inget att pilla på, och de kan kolla på sina favoriter på tvn (Okej mamman och pappan lånar den också). Så vi kikade på Ice Age tillsammans innan middagen.
 
Tack alla som gjorde vår dag helt fantastisk, ser verkligen framemot att få följa med trollen utveckling år efter år.

Hipp hurra

Vi har firat våra älskade små troll hela morgonen, jordgubbar till frukost, paket i soffan och ballonger över hela golvet.

Nu powernapar barnen, och jag och Hampus förbereder det sista inför kalaseftermiddagen! Vädret är på topp så vi blir ute, så mysigt!!!


Hurra för två år som mamma förresten, att få dela morsdag med barnen måste ju vara en lyx!