Inlåsta

Jisses vad svårt det är att vara hemma och underhålla två små barn. De börjar ju klättra på väggarna efter lunch om vi inte hittar på något. Och när man då haft magsjuka och måste vara hemma så kan dagarna bli långa.


Såhär har vår dag sett ut!

Vi började dagen med att mysa runt i bara blöjor, eller morgonrock för mamman. Lite samtal för att flytta om jobb, och fixa med bilen som fortfarande är på verkstan. Det passar jag alltid på att göra direkt efter frukosten då är barnen hyfsat nöjda och kan underhålla sig själva!

Sen bestämde sig trollen för att leka lite tillsammans. Nu leks det ofta hund (Båda två kryper omkring på golvet och skäller och skrattar) eller så jagar Leia Mattis, aldrig tvärtom konstigt nog.

Vi har ritat massa, det är verkligen Leias största intresse just nu och hon kan sitta koncentrerad så länge.

Mattis har inte samma koncentrationsförmåga och ville hellre springa och titta på alla grävmaskiner utanför fönstret.


Vi har också fyllt dagen med lunch, fika, frukt, bad, titta på film och tagit en lång tupplur på två timmar.

Och nu är vi friskförklarade och imorgon väntar förskolan och jobb. Hoppas hoppas det verkligen var en så lindrig magsjuka så att vi andra faktiskt klarade oss. Men jag vågar inte riktigt tro på det än...

Vad har ni för knep att fylla dagarna med när man är hemma med sjuka, men väldigt pigga, barn?

Publicerat i Allmänt
#1 / / Mickis:

Vi pysslar väldigt mycket när vi är hemma sjuka men pigga. Målarbok, målarfärger, klistermärken är en riktig hit. Klistra massa klistermärken på ett papper så har man ett fint kort till mormor :). Vi målar toarullar till kikare och pärlar halsband med stora pärlor för små händer. Plus-plus och är också en hit som vår två-åring älskar att pussla med det finns ju större plus för små barn! Perfekt!

Hoppas att ni får må bra nu, håller tummarna!

Svar: Wow va mycket bra pyssel 😍❤ det ska vi pröva!!
Jennie-Lie