Utomhus

Våra barn älskar numera att vara utomhus, på förskolan är de ute nästan hela dagarna när det är såhär fint väder. Men det spelar ingen roll för när vi har hämtat och kommer hem så springer de förbi dörren och bort till deras egen lilla lekplats med gungor och rutchkana. Snart är de stora nog att kunna leka ute medan vi lagar mat, men än så länge behöver man ha lite uppsikt på dem då de ofta ramlar och inte tar sig upp, eller försöker sig på helt livsfarliga saker (som att hoppa ner från rutchkanan). 
 
 
I helgen var vi ute i trädgården tillsammans och pillade på med allt möjligt. De är också roligt att de faktiskt gillar att vara tillsammans och leka, vet att många som har tvillingar rusar åt varsitt håll direkt de får chansen. Men våra är väldigt följsamma och lyssnar på både oss och varandra, mest varandra såklart! Här försöker de möblera ut lite stolar på gräsmattan (fina små stolar som de fått av farmor).
 
 
Såklart blev det lite tröttsamt tillslut och de satte sig för att vila lite, tror de önskade att det var vagnen de satt i. För sekunder senare så kom trötthetten ikapp och vi fick skynda oss in för att ta en vila.
 
Det är även skönt för föräldrarna att vara ute då barnen är ganska bra på att underhålla sig själv och man kan passa på att bära lite stenar, planera trädgården (som just nu bara är lera efter dräneringen) eller bara slå sig ner på en stol och njuta innan det är dags att hänga med i leken igen.
Publicerat i Allmänt
#1 / / JW:

Åh. Längtar efter trädgård jag med...

Svar: Jaa det är skönt <3
Jennie-Lie

#2 / / Anonym:

Älskar din blogg! Det ör den enda jag läser 😄👍

Svar: Fina fina du <3 tack!
Jennie-Lie