Vårt vardagsrum

Ni är ju fler som vill se hur vi har det hemma i huset. Vi känner oss inte helt klara inredningsmässigt, därför har jag inte ritkigt tagit mig för. Men igår hade Hampus varit världens bästa och städat hela nedervåningen när jag kom ner efter att ha nattat barnen (ja jag kanske råkade somna själv lite) så då fick det bli ett kort.
 
 
Vi har valt att absolut inte köpa så mycket dyra och exklusiva möbler och saker, är så onödigt när man vet att det ritas lite här och där, eller spills juice. Hela vårat hem anser vi är barnens hem, det ska uppmuntra till lek och stoj så även vardagsrummet har mycket leksaker, däremot så ska nog barnens fina bort och pallar som de fick i present få flytta upp i deras lilla lekrum. Sen är vi på jakt efter den perfekta mattan, men inte hittat någon så det känns lite kalt. Men bra tycker barnen när de sladdar omkring med vagnar och bilar.
#1 / / Sara:

Va fint ni har det! Precis så tänker vi också, de ska finnas plats att leka o man ska få leka hemma! Bättre att köpa en "finare" soffa sen om man nu känner för det. Men vilka fina tavlor!! Vart har du/ni hittat dessa?

#2 / / Emma :

Vi har en matta från Ikea, som är super super mjuk och väldigt tacksam att städa. http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/20345874/