Poff

Så var den här helgen borta. Badet i fredags var supermysigt! Större delen av kompisarna från föräldragruppen var där, och en tog ett superfint kort på Leia plaskandes i poolen.

Lördagen spenderade vi i bilen och på Ikea. Vi hade räknat fel på ett ställe i köket och behövde köpa en ny stomme, så det ordnade vi då. Och en massa annat som stod på listan till huset.
M var nöjd över att få åka kundvagn på Ikea. 

Trollen skötte sig exemplariskt hela dagen, men sen när vi skulle hem så var Leia less så endel gråt blev det. Vi for till min mamma och pappa där hela min familj var, fick middag och sen var vi så trötta att vi bestämde oss för att stanna. 

Och igår var jag i Stugun med trollen medan Hampus och faster Elsa fixade i huset. På kvällen var det middag för trollens farmor som fyllt år och sen sa vi godnatt och tack för en fantastisk helg.


Bad

Idag tar jag med mig trollen och deras moster och morbror för att åka till badhuset. Sista fredagen varje månad så bjuder öppna förskolan på inträde så då brukar vi passa på. 
Senast vi badade var innan jul, så jag håller tummarna för att Mattis badbyxor fortfarande passar.


Sovrummet tar form

Nu är vi inne på sista rummet på övervåningen, eller ja badrummet är fortfarande bara rivet men det ska hantverkarna få bygga upp, Vårt sovrum!!!

Jag har övertalat Hampus till att ha en mörkgrå färg. Att hitta rätt färg var inte lätt men tillslut så hittade vi. Beckers färg Orkan blev det och ikväll var jag i huset och målade första varvet.

Före, bara grundmålad med tapetfärg.

Efter första varvet. Ser ni hur fint det blir, älskar det redan och känner hur svårt det kommer vara att pallra sig upp härifrån på mornarna.