Den bästa möhippan/25-årsdagen någonsin!

Fredag den 11 september 2015 startade vår , och jag fyllde även 25!
Hade planerat en lugn dag, fixa lite ärenden inför bröllopet, ta hand om Carro, Helena och Uma som var här från Stockholm och sen visste jag att Hampus skulle på svensexa klockan 14.
 
Jag ska precis hoppa in i duschen, klockan är strax efter 10, slänger iväg en fråga till Helena och Carro om de behöver någonting från badrummet innan jag börjar duscha. Helena vill gärna att vi ska planera dagen lite, så jag sätter mig i köket med dem och vi bestämmer oss för att ta en promenad i det fina vädret. - Kan du bara hålla Uma lite så ska jag springa ner i garaget och hämta en tröja till henne. säger Helena. Absolut! svarar jag.
 
Helena försvinner ner i garaget och jag tar med mig Uma in till Hampus i sovrummet där han står och pillar på med tvätten. Dörren öppnas och Helena ropar, J-L kan du komma lite? När jag snurrar runt hörnet så står det ett helt tjejgäng i vår hall. Helena, Carro, Johanna och Emilie. Jag börjar tokskratta och förstår vad som är påväg att hända. De sträcker fram en påse med ett grattiskort från dem och flera andra av mina finaste vänner. Här i ligger det ett presentkort på Triumph (underklädesbutik). Och jag får order om att klä på mig lite snabbt för sen ska vi gå. 
 
Första stoppet blir just Triumph, där jag får en privat provning och handla med mig ett valfritt set hem. Det var så bra och skönt att få ett riktigt snyggt sätt med underkläder som sitter bra på en nybliven tvillingmammas kropp. Ett svart spets-set (ej amningvänligt var ett krav från min grupp) fick följa med mig hem. Min lillasyster mötte upp oss här innan vi gick vidare.
 
Nästa grej var faktiskt hemma hos oss, när vi kom hem igen så luktade det mat och jag trodde det var Hampus som bakade. Men när jag tog några steg in i hallen så ser jag att vi har vår alldeles egna privata kock, amerikanska pannkakor specialist och nära vän Bri i köket. Så nu väntade en brunch med amerikanska pannkakor och bubbel. Så otroligt gott, han precis stoppa i mig sista tuggan innan vi var tvungna att fara vidare.



De stoppade in mig i bilen och vi körde vidare, nu vart jag avsläppt på Spakliniken. En superlyxig behandling med ryggmassage, inpackning av fötter, händer och sen en riktigt härlig ansiktsmask fick jag njuta av. Jag kunde inte sluta le när jag låg där på bänken, terapeuten frågade vad jag log åt om det kittlades, men jag sa att jag helt enkelt är så himla lycklig över att alla dessa människor ansträngt sig så mycket för att överraska mig med en sån fin dag. Och än var den inte slut!
 
När jag mötte upp tjejerna sen så var det träningskläder på dem, och vi gick ner i badhusparken för en timme Zumba! Strålande sol, på scenen i badhusparken och en mamma som inte tränat ordentligt på 10 månader. Ja jag var helt slut sen, men så himla roligt vi hade det. Jag älskar ju att dansa!
 
Sen fick jag hem, duscha och byta om innan det blev ögonbindel på. Jag leddes till Jazzköket där vi åt supergod middag innan vi gick hem och fortsatte kvällen med fika, mys och prat.
 
Tack alla tjejer som var med och gjorde dagen till någonting jag aldrig kommer att glömma, och som jag uppskattar så himla mycket! NI ÄR UNDERBARA!